Bencinski servis Interina

Bencinski servis Interina vam zagotavlja široko ponudbo profesionalnih storitev in vrhunskih tehničnih artiklov, kot so različna zaščitna olja in maziva, ugoden nakup plina za kuhanje in centralno ogrevanje ter brezplačen pregled vašega plinohrama, s čimer poskrbimo za vsakokratno zadovoljstvo vseh naših strank. Omogočamo vam poceni nakup motornih olj, najboljšega dizel goriva, izjemno lahkih kurilnih olj in drugih zanesljivih ter visokokakovostnih naftnih derivatov za zakonsko določeno ceno ter med drugim tudi visoko zmogljiv avtoplin, ki omogoči tišje in učinkovitejše delovanje vašega motorja. Z izbiro ustreznih poceni motornih olj pa boste poskrbeli tudi za primerno nego in začasno zašito vozila pred korozijo.

 

Samopostrežni bencinski servis s pestro izbiro vrhunskih storitev

Poleg izjemno nizke cene, izbira avtoplina prinaša tudi številne druge prednosti, saj omogoča daljšo življenjsko dobo vašega motorja in katalizatorja ter popolno izgorevanje, vam pa s tem zagotovi varno in nemoteno vožnjo v vseh razmerah. Na naših bencinskih servisih si tako lahko za ugodne cene zagotovite tišje in zanesljivejše delovanje vašega motorja, poleg tega pa uporaba mešanice propan in butan avtoplina v primerjavi z drugimi energenti povzroča tudi do 50% nižje emisije okolju škodljivih snovi. Na InterINA bencinskih servisih vam nudimo tudi nakup poceni motornih olj ter kvalitetnih sredstev za zaščito vašega vozila pred korozijo in drugimi vplivi iz okolja, poleg tega pa za kvalitetne plinske žare velikokrat nudimo tudi številne ugodnosti, zatorej le spremljajte naše novosti in akcije.

 

Bencinski servis InterinaPoceni motorna olja in izjemno nizka cena avtoplina

Na Interina bencinskih servisih se ukvarjamo tudi z distribucijo potrjeno kvalitetnih, vendar vseeno poceni motornih olj in maziv za obdelavo in vzdrževanje kovin, ki vam omogočijo temeljito tehnično čiščenje ter začasno zaščito pred korozijo. Poleg nizkih cen za avtoplin, plinske žare, plinske jeklenke ter standardnih cen za druge visoko kvalitetne naftne derivate pa vam za zagotovitev popolnega zadovoljstva vselej omogočamo tudi ekskluzivne akcije ter strokovno svetovanje in pomoč po potrebi. Na bencinskih servisih se tako lahko dogovorimo za postavitev in priključitev plinohrama, brezplačni pregled brezhibnega delovanja, pomoč pri izbiri izvajalca ter za usposabljanje za primerno ravnanje s plinom.