Goriva

 Maloprodaja

Segment poslovanja Maloprodaja upravlja z regionalno mrežo osmih maloprodajnih mest v Sloveniji. Bencinski servisi INA so prepoznavna prodajna mesta, na katerih vam poleg motornih goriv ponujamo še široko možnost oskrbe z blagom za široko porabo, ter zagotavljamo dodatne storitve prilagojene zahtevam in potrebam naših kupcev.

 

Ina Slovenija -  Bencinski servisi - mesta za najboljši nakup


Na Ina Slovenija bencinskih servisih se lahko oskrbite z gorivi Evro V, avtoplinom, plinom v jeklenkah ali izberete nekaj iz bogate ponudbe blaga za široko uporabo, asortimana olj in maziv ter avtokozmetike.

 
Na bencinskih servisih v ponudbi tudi:

 

SLOVENSKE VINJETE

 

Na vseh bencinskih servisih  lahko kupite slovenske vinjete (letne, mesečne, 7 dnevne) za osebne avtomobile kategorije 2A in 2B in za  motorje. 

 

 

 

 

 

AVSTRIJSKE VINJETE

 

Na bencinskih servisih Lenart, Radlje, Zavrč lahko kupite avstrijske vinjete (letne, 2-mesečne, 10 dnevne) za osebne avtomobile in za  motorje.    

 

 

TELEFONSKE KARTICE

 

Telefonske kartice - prodajaNa naših bencinskih servisih lahko kupite  in opravite polnitev predplačniškega telefonskega vseh največjih slovenskih mobilnih operaterjev (Telekom, Si.mobil, Debitel, Tušmobil, Izimobil, BOB). Zagotavljamo najnovejši in najenostavnejši način polnjenja preko sistema Imovation.