Plin za kuhanje in centralno ogrevanje

Plin za kuhanje je izjemno energetsko učinkovit ter hkrati tudi okolju prijazen, zato ni nič čudnega, da se vedno več ljudi odloča za nakup propana v jeklenki. Plinske jeklenke so prav tako izjemno priročne in varne za uporabo ter so zaradi tega primerne tudi za kampiranje, centralno ogrevanje in segrevanje sanitarne vode. Propan v jeklenki je zaradi enostavne uporabe ter lahke in varne distribucije primeren predvsem za manjše gospodinjske uporabnike, in sicer kot plin za kuhanje ali ogrevanje, če pa vas zanima, koliko stane ogrevanje na plin si le oglejte našo spletno stran ali pa se ustavite na naših bencinskih servisih.

 

Plin za kuhanje v jeklenkiPropan plin v jeklenki za kuhanje in centralno ogrevanje

Ker vemo, da se potrebe posameznih gospodinjstev med seboj razlikujejo, smo vam na razpolago postavili različne velikosti in oblike propan plina v jeklenki, ki ga lahko maksimalno prilagodite lastnim potrebam za kuhanje, ogrevanje ali v druge namene. Izbirate lahko tako med večjimi 10 kg in 35 kg jeklenkami s plinom, ali med 2 kg, 3 kg in 5 kg plinskimi jeklenkami, ki so izjemno priročne za kampiranje ter druge podobne dejavnosti. Povprečna letna poraba butana ali propana v jeklenkah za posamezno družinsko hišo znaša nekje med 1600 in 2000 kg, koliko stane dejansko ogrevanje na plin pa je seveda odvisno od kvalitete izolacije ter lege stanovanjske površine, saj je poraba plina za ogrevanje na priobalnem pasu znatno nižja. V naših InterINA bencinskih črpalkah vam poleg ugodnega nakupa plinskih jeklenk za kampiranje ter naftnega plina za kuhanje nudimo tudi najboljše dizel gorivo, izjemno lahko kurilno olje ter druge visokokakovostne naftne derivate.

 

Energetsko učinkovite plinske jeklenke za kampiranje

Utekočinjen naftni plin je izjemno varen za uporabo ter enostaven za shranjevanje in transportiranje, poleg tega pa vam zagotavlja maksimalni izkoristek energije za minimalne stroške porabe. V InterINA bencinskih servisih poskušamo ugoditi slehernim željam naših strank, zato vam omogočamo ugoden nakup raznolikih plinskih jeklenk za kampiranje, najboljše dizel gorivo, okolju prijaznega naftnega plina za kuhanje ter številne druge vrhunske storitve. Na vašo željo pa se lahko dogovorimo tudi za brezplačni strokovni pregled vašega plinohrama, ki ga morate po zakonskih določilih opraviti na vsakih pet let.