Plin za ogrevanje na InterINA bencinskih servisih

Plin za ogrevanje propan butanPlin za ogrevanje vam zagotavlja varen in zanesljiv energetski sistem ter je namenjen za številna področja uporabe. Utekočinjen naftni plin, pa naj bo to propan, butan ali mešanice v različnih razmerjih, je idealen za kuhanje in centralno ogrevanje ter tudi kot kamp plin in v različnih industrijsko obrtniških obratih. V naših InterINA bencinskih črpalkah vam zagotavljamo vrhunske naftne derivate s standardno ceno, ki je določena s strani Uredbe o oblikovanju cen naftnih derivatov, ter vam tako omogočamo, da si zagotovite najbolj kakovostno kurilno olje, okolju prijazen naftni kamp plin ali energetsko najučinkovitejši bencin v Sloveniji! Na vašo željo pa se lahko dogovorimo tudi za dostavo plina na dom v neposredni okolici Izole, saj vselej poskušamo ugoditi vsem individualnim željam naših zvestih strank.

 

Varen in zanesljiv 5kg kamp plin v jeklenkah

Na InterINA bencinskih črpalkah si lahko za zakonsko določene cene kvalitetnega bencina, ekstremno lahkega kurilnega olja in drugih naftnih derivatov v Sloveniji zagotovite tudi različne velikosti in oblike jeklenk s propan ali butan plinom za ogrevanje. 5 kg plinske jeklenke predstavljajo idealno opcijo kamp plina, poleg tega pa se lahko odločate tudi med 2 kg in 3 kg, ter med rahlo večjimi možnostmi plina v jeklenkah, kot sta 10kg in 35kg. Poleg tega se lahko dogovorimo tudi za dostavo plina na dom v okolici Izole ter za brezplačen strokovni pregled vašega plinohrama.

 

Propan/butan plin za centralno ogrevanje

V primeru da uporabljate propan ali butan plin za ogrevanje ter imate v lasti tudi plinohram, za skladiščenje utekočinjenega naftnega plina, potem ste z zakonom obvezani dotični plinohram na vsakih pet let tudi strokovno pregledati. Ob vašem sodelovanju bomo opravili pregled brezplačno ter vam tako zagotovili varnosti pri nadaljnji uporabi tega izjemno učinkovitega, neodvisnega energetskega sistema. Ustavite se torej na naših bencinskih servisih InterINA ter si zagotovite vrhunski propan ali butan plin za centralno ogrevanje in kamp plin ter se pozanimajte za maloprodajne cene visokokvalitetnega kurilnega olja, dizla ali bencina v Sloveniji!