Dostava plina v jeklenki ali za plinohram

Dostava plina

Vam je zmanjkalo plina in želite dobiti plin na dom? Dostava plina je pri nas enostavna.

INA Slovenija vam na območju Slovenije zagotavlja brezplačno dostavo utekočinjenega naftnega plina (UNP) vse dni v letu. Dostava plina na dom je najlažja rešitev za vsako stranko. Našo plinsko jeklenko modre barve vam dostavimo v najkrajšem možnem času.

Naročanje jeklenk

naročanje preko spleta
080 22 91

plin na dom

Plin na dom za plinohram

naročanje preko spleta
080 22 90

dostava plina

Prav tako vam nudimo brezplačni priklop naše plinske jeklenke. V INI Slovenija skrbimo za vašo varnost, saj ima naša modra jeklenka na zaščitni matici ventila nadomestno gumi tesnilo, namenjeno zamenjavi vašega obstoječega tesnila na priključnem regulatorju trošila. Dostava plina tako poteka varno, enostavno, hitro in zanesljivo.

Naše modre »plinske« jeklenke so napolnjene z mešanico UNP ali s čistim propanom najvišje kakovosti iz lastne rafinerije znotraj skupine INA.

V naši ponudbi dostava plina so vam na voljo plinske jeklenke različnih oblik in velikosti, odvisno od kapacitete polnjenja in namena uporabe. Izbirate lahko med vsesplošno uporabno modro plinsko jeklenko ali aluminijasto plinsko jeklenko, posebej namenjeno za pogon viličarjev.

Uporabnikom tehničnih plinov za izvajanje gostinske dejavnosti nudimo tudi različne vrste jeklenk, te pa vam tudi dostavimo na vaš dom. Plin vam brezplačno dostavimo tudi v vaš plinohram.

Vse, kar morate storiti, je naročiti plin preko spletnega obrazca na naši spletni strani oziroma spletnega portala MIMOVRSTE ali pa poklicati na spodnji številki:

V plinohrame vam dostavimo utekočinjen naftni plin propan ali pa mešanico (65 % butana in 35 % propana) najkasneje v treh delovnih dneh. Utekočinjen naftni plin – propan je posebej primeren za ogrevanje v hladnejših predelih države, saj izpareva pri zelo nizkih temperaturah. Utekočinjen naftni plin – mešanica pa je primeren v toplejših predelih države.

Minimalna količina za dostavo plina v plinohram je 500 litrov. Lastnikom plinohramov, ki v podjetju INA Slovenija, d.o.o., naročijo več kot 1000 litrov plina letno, nudimo brezplačno zakonsko določeno vzdrževanje plinske inštalacije.

Sedež plinske dejavnosti imamo na Kozini, ki ima zaradi relativne bližine do rafinerije, svojega železniškega tira in odlične avtocestne povezave velike razvojne možnosti. Dostava plina prav tako poteka iz naše lokacije v Trzinu.