Dostava plina v jeklenki ali za plinohram

Plinski grelci

Plinski grelci predstavljajo odlično rešitev za ogrevanje na prostem. Zelo dobro se obnesejo tudi za ogrevanje teras gostinskih lokalov in drugih odprtih prostorov. Z njihovo pomočjo gostov na prostem ne bo zeblo oziroma bo tudi v hladnejših dneh maksimalno poskrbljeno za njihovo udobje med druženjem, saj plinski grelci oddajajo zelo prijetno toploto.

Plinske gobice in plinske piramide

Če imate gostinski lokal z zunanjo teraso ali mizami na prostem oziroma organizirate prireditev na prostem, imate na izbiro dva tipa plinskih grelcev, med katerimi lahko izbirate:

Oba tipa plinskih grelcev omogočata enostavno uporabo in poskrbita za nemoteno ogrevanje prireditev na prostem, teras gostinskih lokalov, letnih vrtov in drugih odprtih prostorov. Možno jih je namestiti praktično kamorkoli, saj so prenosljivi, poleg tega pa takšni plinski grelci poskrbijo za varno in zanesljivo ogrevanje.

Plinski grelci so pametna izbira

Zasnovani so tako, da se jih da enostavno priklopiti na plinsko jeklenko, v kateri je utekočinjen naftni plin. Takšen način ogrevanja je učinkovit, energetsko varčen ter prijazen do okolja, poleg tega pa imajo plinski grelci še številne druge prednosti:

  • so preprosti za uporabo,
  • poskrbijo za prijetno toploto,
  • imajo veliko zmogljivost in hkrati zelo nizko porabo,
  • poskrbijo za cenovno ugodno ogrevanje odprtih prostorov in prireditvenih prostorov na prostem.

Potrebujete utekočinjen naftni plin za plinske grelce?

INA Slovenija vam nudi kakovosten utekočinjen naftni plin za plinske grelce po ugodni ceni. Z njim boste lahko napolnili plinske gobice in piramide ter poskrbeli za to, da bodo te učinkovito delovale še naprej. Prav tako lahko poskrbijo za redno dobavo jeklenk, ki jih potrebujete za delovaje plinskih gobic in piramid.

Na voljo pa so vam tudi za kakršna koli vprašanja s področja ogrevanja na utekočinjen naftni plin oziroma vam lahko pomagajo pri postavitvi plinskih gobic ali plinskih piramid.

plinski grelci