Dostava plina v jeklenki ali za plinohram

Upravljalec osebnih podatkov

Dokument predstavlja pravno obvestilo spletnega mesta ina-slovenija.si.
INA SLOVENIJA, d.o.o.
Kotnikova ulica 5
1000 Ljubljana
Matična št.: 5527988000
Davčna št.: SI95464620
Telefon: 01 300 92 40
Elektronski naslov: info@ina-slovenija.si

Varovanje osebnih podatkov

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot določenega ali določljivega posameznika. Uporabnik je določljiv takrat, ko ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za uporabnikovo fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto.
Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Osebnih podatkov nam ne potrebujete posredovati, vendar pa vam v tem primeru ne moremo zagotavljati izvedbo določenih storitev. Vsi podatki, ki jih potrebujemo za izvedbo posamezne storitve so za to storitev obvezni.
INA SLOVENIJA d.o.o. ravna z zbranimi osebnimi podatki skladno z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov, ki urejajo obdelavo, postopke in ukrepe zavarovanja, vključno z odgovornostjo in nadzorom v procesu njihove obdelave. INA SLOVENIJA d.o.o. se zavezuje k trajnemu ravnanju vseh osebnih podatkov vseh uporabnikov in vseh storitev, ki jih zagotavlja, v skladu s predpisi s področja varstva osebnih podatkov, ki veljajo v Republiki Sloveniji.

Kontaktni obrazec oziroma posredovanje sporočila

Na spletni strani nam lahko preko kontaktnega obrazec posredujete ime, naslov, elektronski naslov in telefon. Odgovor vam posredujemo preko elektronske pošte ali telefona.
Podatke uporabimo zgolj za komunikacijo z vami glede zagotavljanja naših storitev in odgovarjanja na vaše povpraševanje oziroma sporočilo.

Hramba vaših podatkov

Vsi omenjeni podatki, se shranjujejo na elektronskih naslovih podjetja INA SLOVENIJA d.o.o. in jih hranimo dokler imamo z uporabnikom poslovno komunikacijo. Dostop do njih ima izključno podjetje INA SLOVENIJA d.o.o..
Vaše osebne podatke pridobivamo preko kontaktnega obrazca. Uporabljamo jih za potrebe komunikacije (npr.: ponudba, dostava plina, račun…) in jih ne posredujemo tretjim osebam ali tržimo.
Če želite izbris vaših podatkov, z vsemi vašimi podatki ali več informacij o varovanju osebnih podatkov, kontaktirajte urednika spletne strani ina-slovenija.si, na elektronski naslov: info@ina-slovenija.si. Na vašo zahtevo bomo podatke izbrisali v najkrajšem možnem času.

Cene plina v obrazcih za naročilo

Kljub naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Cenjene  stranke obveščamo,

da smo zaznali "spam" sms nagradno igro, ki ni organizirana znotraj našega podjetja.

Prosimo vas, da kakršnega koli sporočila ali elektronske pošte prejete iz sumljivih naslovov ali tel.številk, ne odpirate in jo nemudoma izbrišete iz vaše naprave.

Trenutno v  INA Slovenija ne poteka nobena nagradna preko sms sporočil ali družbenih omrežij.

Vaša INA Slovenija